| Yuu's room | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Ishbell Aileen Kirsteen
| Subiect: Re: Yuu's room Lun Feb 01, 2010 6:51 pm | |
| -Tu si coruperea ta! am ras in timp ce m-am desprins din imbratisarea lui. Mi-am indreptat privirea spre usa si am dat din umeri. -Eu stiu ca am venit singura. Ia deschide. Poate e o alta fata pe care o poti corupe, Yuu'chan. am spus razand tare. | |
|
| |
Shirota Yuu
| Subiect: Re: Yuu's room Lun Feb 01, 2010 7:06 pm | |
| -Ce are coruperea mea? intreba el clipind des din ochi apoi se indrepta spre usa stand putin pe ganduri uitandu-se catre Aileen. -Sa o deschid sa nu o deschid?Hai ca o deschid..dar sigur nu mi-ai facut tu vreun cadou o fata? intreba deschizand usa...ramanand putin uimit la vederea persoanei care batuse. | |
|
| |
Ishbell Aileen Kirsteen
| Subiect: Re: Yuu's room Lun Feb 01, 2010 7:12 pm | |
| Am cascat ochii vazand-o pe Janice. -Yuu'chan, sa stii ca nu am de-a face cu asta, da? M-am dus catre Janice si am spus: -Vezi ca tipul asta te poate corupe in ultimul hal. Ai grja! M-am intors apoi spre Yuu si am inceput sa rad. | |
|
| |
Janice
| Subiect: Re: Yuu's room Mar Feb 02, 2010 1:42 am | |
| -Mda mult iti ia sa deschizi usa U-kun...si pe deasupra esti si greu de gasit! puse o fata suparata dar i se schimba imediat la vederea fetei. -Opsi..nu stiam ca esti asa ocupat! Stai linistita ca nu ma poate corupe pe mine asa usor...nu cred ca noi doua am facut cunostinta nu? | |
|
| |
Ishbell Aileen Kirsteen
| Subiect: Re: Yuu's room Mar Feb 02, 2010 1:44 am | |
| -Uh..nu. Aileen ma numesc, dar imi poti spune Ai. Nu e chiar asa ocupat...zic eu uitandu-ma la Yuu. Asa-i? Ii dau un cot in burta ca sa zica si el ceva. | |
|
| |
Shirota Yuu
| Subiect: Re: Yuu's room Mar Feb 02, 2010 2:08 am | |
| -Pai sa stii ca imi ia...daca stiam ca tu esti ce care a batut la usa te lasam sa astepti mai mult.! spuse baiatul chicotind -Pentru tine nu sunt niciodata ocupat ..ai uitat? Auu Ai...nu da asa tare! spuse baiatul tinandu-se de burta | |
|
| |
Ishbell Aileen Kirsteen
| Subiect: Re: Yuu's room Mar Feb 02, 2010 2:11 am | |
| -Ai de gand sa imi zici de unde va cunoasteti? m-am intors privirea spre fata apoi spre Yuu. Hai, zi! "Daca lucrurile se infloresc atunci eu ma car de-aici..." mi-am zis chicotind in sinea mea. | |
|
| |
Janice
| Subiect: Re: Yuu's room Mar Feb 02, 2010 2:19 am | |
| -Incantata Ai...eu sunt Janice! ii spuse fetei apoi incepu sa rada cand aceasta ii daduse un cont in burta baiatului. -Mda...pacat ca nu ai stiut ca sunt eu la usa! replica fata strambandu-se la el.Ti-as raspunde eu..dar cred ca o sai ofer placerea aceasta lui U-kun! zise chicotind intrand in camera asezandu-se pe canapea. Nu te superi nu? | |
|
| |
Ishbell Aileen Kirsteen
| Subiect: Re: Yuu's room Mar Feb 02, 2010 2:23 am | |
| -De ce sa se supere? am inceput sa rad. Nu se supara, stai linistita. Mi-am intors apoi privirea demonica catre Yuu. Nu-i asa? am continuat privindu-l. M-am asezat si eu langa fata si am asteptat ca Yuu sa imi raspunda la prima intrebare. | |
|
| |
Shirota Yuu
| Subiect: Re: Yuu's room Mar Feb 02, 2010 2:33 am | |
| -Cum de v-ati nimerit ca ma vizitati amandoua azi? spuse baiatul dandu-si ochii ppeste cap.Cred ca o sa fiu mort in curand...cu voi doua! Asa sa incepem..pai da Ai eu si Janice ne cunoastem ne-am intalnit acum un an sau jumate de an..da numai stiu pe unde.Cum sa ma supar ? Nu vrei sa va dau si ceva de mancare? | |
|
| |
Ishbell Aileen Kirsteen
| Subiect: Re: Yuu's room Mar Feb 02, 2010 2:35 am | |
| -Sigur! Vreau o pizza! am spus in timp ce am inceput sa rad. Ce zici, Janice? Vrei si tu? L-am privit cateva secunde pe Yuu si am inceput sa rad din senin. -Habar n-ai ce fata ai! Zici ca esti batut de soarta! am zis, razand. | |
|
| |
Janice
| Subiect: Re: Yuu's room Mar Feb 02, 2010 2:45 am | |
| -Eu? Ceva de mancare de la el? Nu mersi...nu vreau sa ma otraveasca stiu eu de ce e el in stare spuse fata chicotind -Hai U-kun...numai fi asa abatut ca nu iti sta bine! | |
|
| |
Ishbell Aileen Kirsteen
| Subiect: Re: Yuu's room Mar Feb 02, 2010 2:46 am | |
| Am zambit si m-am gandit mai bine. -Ai dreptate. Dar tot mi-e foameeee TToTT am spus. Yuu'chan, ia adu-mi un sandwich! Nu vrei sa mor aici de foame, nu? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Yuu's room | |
| |
|
| |
| Yuu's room | |
|